Zadels 

 

Veelzijdigheidszadels

 

Dressuurzadels

 

Springzadels

 

Westernzadels

 

Australian Stockzadels

 

Boomloze zadels

 

Pony & Shetlandzadels

 

Ijslanderzadels

U bevindt zich hier: Home / Zadels / Springzadels

Springzadels

 

De prijzen voor de zadels zijn inclusief BTW

 

Indien u ook graag een singel, stijgbeugels, en stijgbeugelriemen erbij wilt komt dit slechts op 30 euro:

 

Vzh-sp-106

 

U kunt dit zadel voor springen en veelzijdigheid gebruiken. Door de zachte voor en achtersteunen krijgt uw been een stabiele beenligging.

De beugelriemen kunnen boven en onder het zweetbald bevestigt worden, hierdoor blijft u been mooi op de plaats liggen Tevens is het zadel voorzien van een zachte zitting.

 

Beschikbaar in 17" & 18"

Normaal:

614

 

NU:

290

 

voor meer informatie omtrent andere springzadels mag je ons altijd contacteren.

We kijken dan wat we voor je kunnen doen, uiteraard is dit vrijblijven.

 

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

springzadel, springen, goedkoop springzadel, goedkoop, jumping, jumpingzadel, beste prijs

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use