Zadels 

 

Veelzijdigheidszadels

 

Dressuurzadels

 

Springzadels

 

Westernzadels

 

Australian Stockzadels

 

Boomloze zadels

 

Pony & Shetlandzadels

 

Ijslanderzadels

U bevindt zich hier: Home / Zadels / Dressuurzadels

Dressuurzadels

 

De prijzen voor de zadels zijn inclusief BTW

 

een set met stijgbeugels, stijgbeugelriemen en singel komt nu slechts op 30

 

Dr-Si

 

 

 

 

Vervaardigt van zacht soepel leder. De zadels hebben een diepe zit en perfect geposioneerde kniewrongen. Ze zijn zacht en van soepel leer. Beugelriemen kunnen onder het zweetblad bevestigd worden. Hierdoor houdt uw been een stille ligging

 

Beschikbaar in 17" & 18"

NU:

350

Dr-To

 

 

 

Dankzij de dikke kniewrong word u bovenbeen iets naar achter gezet waardoor u bovenlijf mooi rechtop in het zadel komt. Ook heeft het zadel een 3 punts singelstoot systeem waardoor de druk van het zadel gelijkmatig verdeeld word.

 

Ideaal voor Friezen, haflingers & Fjorden dankzij de brede kamer voorraan.

 

Beschikbaar in 17" & 18"

NU:

350

 

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden rond deze zadels, of andere dressuurzadels mag je ons altijd contacteren via mail of telefoon. We kijken dan wat we voor u kunnen doen.

 

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

goedkoop , mooi, degelijk, dressuur, dressage, dresage, dresuur, dressuurzadel, dresuurzadel

 

Nieuws

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use