KOETSEN

 

Mentuigen

 

Mini-shetlandpony

 

Shetlandpony

 

Pony

 

Cob

 

Full

 

 

 

Mentuigen

 

Ook voor de menners hebben wij een ruim aanbod in verschillende tuigen, met verschillende diktes van riemen en leder en in verschillende maten van mini-shetland tot Full. Vandaar dat er voor iedere menner op ieder niveau het geschikte materiaal te vinden is.

 

Haast alle tuigen zijn zowel in enkel als dubbelspan te verkrijgen.

 

Ook voor een bijhorende koets kunt u bij ons terecht: zie Koetsen

 

Hier vind je een overzicht terug van alle tuigen.

Klik links op de gewenste maat, en dan zie je de mogelijkheden.

 

Alle tuigen zijn compleet dus INCLUSIEF:

- Borsttuig

- Schofttuig

- Broek

- Staartriem

- Strengen

- Hoofdstel

- Teugels

 

     

   Mini shetland                 Shetland                                 Pony

 

 

                Cob                                            Full

 

 info@staldemeidoorn.be

 

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

goedkoop mentuig, goedkoopste mentuig, stevig mentuig, beste mentuig, mini-shetland, mini, shetland, schetland, pony, cob, full, volledig, compleet

 

Aanbieding 

 

Alle koetsen te verkrijgen naar uw wensen.

zie www.koetsenverkoop.be voor meer informatie.

Stal de Meidoorn 2010 Algemene voorwaarden