Hoofdstellen »

 

Engelse

 

Australische

 

Western

 

Keuring / Show

 

Teugels & Hulpteugels

 

Frontriemen

 

Bitten

 U bevindt zich hier: Home / Hoofdstellen / Australisch

 

Australisch hoofdstel

 

 

 

Ook dit hoofdstel is mogelijk in Cob & Full.

 

 

Het hoofdstel is inclusief bijhorende teugels

 

 

 

 

 

Combi hoofdstel

 

 

Dit Hoofdstel is ideaal voor recreatieve rijders
en kan in 2 seconden worden veranderd van hoofdstel in leren halster. Door het losklikken van de 2 musketons neemt u het bit uit en hoeft u het hoofdstel niet af te nemen om uw paard te voeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu voor

slechts

 

35€

 

Cob &

Full

 

Voor andere mogelijkheden mag je ons altijd contacteren.

 

Laat ons even weten wat je zoekt, en dan laat ik je weten wat we voor je liggen hebben of wat we voor je kunnen bestellen.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

0474 44 00 36

 

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

 

 

Aanbieding »

 

Ruime keuze hoofdstellen reeds vanaf 25€

 

 

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use