Toebehoren /

 

Coatbuster

 

Voor paarden

 

Voor honden

 

Voor katten

 

Voor kleine huisdieren

 

 U bevindt zich hier: Home / Accessoires / Coatbuster / Voor paarden

 

Coatbuster voor paarden en pony's

 

Stop het verharen van je paard of pony

 

 

 

 

Paarden en pony's

De CoatBuster (Large) is super om uw paard/pony snel en moeiteloos uit zijn wintervacht te halen. In een goede één tot twee uur verlost u uw paard/pony van zijn wintervacht en dit zonder ernstige krachtinspanningen van uw kant. De CoatBuster doet al het werk!

Naast het vlot verwijderen van de wintervacht is de CoatBuster ook heel geschikt om de vorming van de nieuwe wollaag te reguleren, waardoor het kunst en vliegwerk met dekens om de groei van de wol af te remmen tot een verleden kan behoren.

Behandel uw paard met de CoatBuster de hele zomer door, zo om de één à twee weken, en uw paard blijft wolvrij totdat het kouder wordt. Daarna kunt u stoppen met CoatBusteren om de wintervacht aan te laten groeien.

Voordelen van deze wolgroeiregulering is dat uw paard minder snel gaat zweten wat u na het rijden veel poetswerk en uitstaptijd scheelt. Daarbij blijft uw paard, in tegenstelling tot diegene die geschoren worden een gezonde, maar vooral mooie glanzende vacht houden.

 

Welke Coatbuster gebruiken

Gebruik voor paarden en pony's de CoatBuster met grootste blad, het 100mm blad (Large).

Om de manen uit te kammen gebruikt u de CoatBuster met de Finishing-kam. U kunt dus ook de combinatie CoatBuster-Large met Finishing-kam nemen.

 

Prijzen

 

Coatbuster Large

 

Inclusief:

 

Ergonomisch handvat
100mm breed ontwolblad
Ophangopening
Easy Click-systeem
Blad uitwisselbaar met andere bladen.

De Dumuchi ® CoatBuster Large heeft een blad van maar liefst 100mm en is daardoor geschikt voor alle grote dieren, van het formaat grote hond tot aan paarden en pony's.

 

 

Nu slechts

 

35,50€

Coatbuster Large + finishinkam

Inclusief

 

Ergonomisch handvat
100mm breed ontwolblad
Ophangopening
Easy Click-systeem
Blad uitwisselbaar met andere bladen.
76mm Finishing-kam

 

 

Nu slechts

 

40,50€

Large finishinkam

 

 

 

 

76mm brede finishing-kam
Ophangopening
Easy Click-systeem
Uitwisselbaar met andere bladen.

Klitten en losse pluisjes verwijdert u snel met de Dumuchi ® Coatbuster Finishing-kam. Deze kam kunt u door het Easy Click-systeem eenvoudig en snel in het handvat klikken. Hierdoor verandert uw CoatBuster snel in een handige kam, waarmee u de vacht van klitten kunt ontdoen en losse achtergebleven pluisvacht kunt verwijderen.

U kunt de Dumuchi ® CoatBuster Finishing-kam voor een klein bedrag extra bij uw CoatBuster aanschaffen, of kiezen voor de nog voordeligere combi-aanbieding.

 

 

 

 

 

 

Nu slechts

 

7 €

Large ontwolblad

 

100mm breed ontwolblad los verkrijgbaar
Ophangopening
Easy Click-systeem
Uitwisselbaar met andere bladen.

Los bij te bestellen ontwolblad, waarmee u het systeem multifunctioneel maakt en geschikt voor een grotere groep dieren.

 

Nu slechts

 

15,50€

 

Voor het bestellen van deze producten kun je ons een mailtje sturen, dan kunnen wij dit voor u opsturen of kunt u dit product bij ons ophalen.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

0474.44.00.36

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

 

 

Het is altijd mogelijk om spullen te verzenden.

Contacteer ons voor de verzendingskosten.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

 

 

 

 

 

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use