Toebehoren /

 

Coatbuster

 

Voor paarden

 

Voor honden

 

Voor katten

 

Voor kleine huisdieren

 

 

 U bevindt zich hier: Home / Accessoires / Coatbuster / Voor katten

 

Coatbuster voor katten

 

Stop het verharen van je kat

 

 

 

Katten

De meeste katten verharen meestal mooi 2x per jaar

Bij deze katten kunt u de ruiperiode verkorten door ze te behandelen met de CoatBuster. Gebruik de CoatBuster net zolang tot de vacht er weer pluisvrij en glanzend uitziet.

 

Een aantal raskatten (Ragdoll, Noren, Persen) heeft zo'n hoeveelheid vacht dat deze met alleen maar kammen en borstelen bijna niet onder controle te houden is wat vaak resulteert in vervilte en verklitte vacht.

Met de CoatBuster voorkomt u dat het zover komt. Met de CoatBuster haalt u simpel een deel van de overvloedige ondervacht weg waardoor er een vacht overblijft die veel minder snel verklit of vervilt. Zo houdt u op een eenvoudige manier uw kat netjes en gezond en voorkomt u pijnlijke ontklitsessie of scheerbeurten.

Gebruik voor katten de CoatBuster met het kleinste blad (Small) en de finishing-kam om de laatste losse pluisjes of klitjes te verwijderen.

Prijzen

 

Coatbuster Small

 

 

Inclusief:

 

Ergonomisch handvat
50mm breed ontwolblad
Ophangopening
Easy Click-systeem
Blad uitwisselbaar met andere bladen.

De Dumuchi CoatBuster Small heeft een blad van 50mm en is geschikt voor alle kleine dieren tot aan middelmaat honden.

 

 

 

Nu slechts

 

28,50

Coatbuster Smal + finishinkam

Inclusief

 

Ergonomisch handvat
50mm breed ontwolblad
Ophangopening
Easy Click-systeem
Blad uitwisselbaar met andere bladen.
Incl. 76mm brede finishing-kam

De Dumuchi CoatBuster Small heeft een blad van 50mm en is geschikt voor alle kleine dieren tot aan middelmaat honden.

Het Easy Click-systeem zorgt ervoor dat u zeer snel van blad kunt wisselen en daardoor de Dumuchi Coatbuster Finishing-kam goed bij het systeem kunt gebruiken.

 

 

Nu slechts

 

33,50

finishinkam

 

 

 

 

76mm brede finishing-kam
Ophangopening
Easy Click-systeem
Uitwisselbaar met andere bladen.

Klitten en losse pluisjes verwijdert u snel met de Dumuchi Coatbuster Finishing-kam. Deze kam kunt u door het Easy Click-systeem eenvoudig en snel in het handvat klikken. Hierdoor verandert uw CoatBuster snel in een handige kam, waarmee u de vacht van klitten kunt ontdoen en losse achtergebleven pluisvacht kunt verwijderen.

U kunt de Dumuchi CoatBuster Finishing-kam voor een klein bedrag extra bij uw CoatBuster aanschaffen, of kiezen voor de nog voordeligere combi-aanbieding.

 

 

 

 

 

 

Nu slechts

 

7

 

Voor het bestellen van deze producten kun je ons een mailtje sturen, dan kunnen wij dit voor u opsturen of kunt u dit product bij ons ophalen.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

0474.44.00.36

 

 

Hoe is het nou mogelijk dat er aan zulke scherpe prijzen een kwalitatief goed zadel of mentuig kan geleverd worden? Wel het is in principe zeer simpel!

Wij werken samen met een bedrijf dat alles in grote hoeveelheden rechtstreeks van bij de importeur aankoopt. Zo vermijden we diverse tussenschakels die elk hun procentje erbij rekenen. Bedenk maar eens dat in een ruiterwinkel constant 2 mensen aanwezig zijn die full-time betaald moeten worden, dat ze dure winkelpanden moeten huren om op de geschikte locatie te zijn en dat ze nog eens reclame moeten maken in verschillende vakbladen. Dit moet allemaal betaald worden van de winstmarge die ze op hun producten nemen. En wanneer je een goed zadel of mentuig koopt, verander je ook niet iedere 5 jaar van zadel natuurlijk.

Vandaar omzeilen wij al deze grote kosten en vind je ons niet terug in een uitgave van Cap of Hippo Revue, hebben wij geen winkel die elke dag open is van 9 tot 18u en huren wij geen pand in het midden van het centrum.

 

 

 

Het is altijd mogelijk om spullen te verzenden.

Contacteer ons voor de verzendingskosten.

 

staldemeidoorn@hotmail.com

 

 

 

 

 

YourCompany.Com 2003 Privacy Policy Terms Of Use